Nimitysuutisia
21.04.2020

Veera Paldanius, 31, on nimitetty Head Balance Oy:lle Controlleriksi 1.4.2020 alkaen. Head Balancella Veera on työskennellyt kirjanpitäjänä kesäkuusta 2016.

Tilitoimistosi palvelee epidemian aikanakin
18.03.2020

Arvoisa asiakkaamme,


Viruksen leviämisen hidastamiseksi suljemme toimistomme asiakastapaamisilta ja palvelemme teitä etänä normaalien aukioloaikojemme puitteissa. Veronkanto ja palkanmaksu on tunnistettu yhteiskunnalle kriittisiksi tehtäviksi, joten suojelemme henkilökuntaamme epidemialta. Voit olla meihin yhteydessä kaikissa kysymyksissäsi puhelimella tai sähköpostilla.


Pyrimme turvaamaan kaikkien asiakastöiden tekemisen ja minimoimaan epidemian vaikutukset toimintaamme. Ilmoitamme teille viipymättä, mikäli palvelujen tuottaminen vaarantuisi. Poikkeusoloissa on erityisen tärkeää, että toimitatte aineistot sovitun aikataulun mukaan. Kirjallisen aineiston osalta toivomme teidän olemaan yhteyksissä kirjanpitäjäänne ja sopimaan toimitustavasta ja ajasta.


Sovitut palaverit järjestetään puhelimitse tai muiden etäyhteyksien avulla. Toivomme teidän välttävän henkilökohtaista asiointia toimistollamme, ellemme ole erikseen sopineet tapaamisesta toimistolle. Luonnollisesti luotamme siihen, ettet saavu henkilökohtaiseen tapaamiseen, jos sinulla on ylähengitystieoireita.

Suosittelemme keskustelemaan palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä erityiskysymyksissä asiantuntijoidemme kanssa ennen kuin ryhdytte niitä koskeviin toimenpiteisiin. Tiedotamme vielä erikseen lisää ohjeita ja neuvoja liiketoiminnan jatkuvuuden ja kassan turvaamiseksi.

Seuraamme tilannetta ja muutamme toimintatapojamme tarvittaessa nopeasti ja tiedotamme asiasta viipymättä.

Yhden miehen yrityksistä kansainväliseen konserniin

Erikokoiset asiakkaamme ovat varsin erilaisilta toimialoilta. Ravintola Uusi Seurahuone ja Petrellin Saluuna edustavat pienempiä ravintola-alan yrityksiä. Isompia teknologia-alan yrityksiä ovat esimerkiksi hyperspektraalikameroita kehittävä Specim Oy ja vihreään rakentamiseen keskittynyt Green Building Partners Oy. Konsernitasolla vastaamme Head Investin ja sen yritysten taloushallinnosta.

“Ninan ammattitaito ja asiantuntemus palkkahallinnossa ja TES-asioissa on ollut korvaamaton apu. Nettipohjainen palkkajärjestelmä on tuonut lisäarvoa yhteistyöllemme ja myös sähköpostilla toimitettavat tilinauhat on mieluinen palvelu työntekijöille.”

- Kaisu Kivioja, CFO, Proventia Group Oy

“Head Balancessa kirjanpidollakin on kasvot – vastassa ei ole pelkkää puhelinvaihdetta ja sähköpostia. Siksi palvelu on aina erinomaista ja nopeaa.”

- Tommi Tuhkanen, Toimitusjohtaja, Ravintola Hugo

“Kulujen seuraaminen on helppoa, kun näen ne kirjanpidosta ihan laskutasolla. Reaaliaikainen taloudellinen tilanne on tarkistettavissa vaikka päivittäin, ajasta ja paikasta riippumatta. Ostolaskujen hyväksyntä on kätevää Fivaldissa ja hyväksynnän jälkeen tilitoimisto huolehtii kaikesta muusta. Head Balancelta saan todellisen avaimet käteen taloushallintopalvelun.”

- Matti Verkasalo, Toimitusjohtaja, Ceruus Oy

“Kun laskut on netissä, aikaa jää paperitöistä itse liiketoimintaan. Ei tarvitse itse huolehtia laskujen maksuista ja eräpäivistä, vaan siitä, että myyntiä tehdään ja projektit hoituu. En palaisi enää vanhaan laskumappisysteemiin.”

- Keijo Leppävuori, Toimitusjohtaja, Green Building Partners Oy