Yhden miehen yrityksistä kansainväliseen konserniin

Erikokoiset asiakkaamme ovat varsin erilaisilta toimialoilta. Ravintola Uusi Seurahuone ja Petrellin Saluuna edustavat pienempiä ravintola-alan yrityksiä. Isompia teknologia-alan yrityksiä ovat esimerkiksi hyperspektraalikameroita kehittävä Specim Oy ja vihreään rakentamiseen keskittynyt Green Building Partners Oy. Konsernitasolla vastaamme Head Investin ja sen yritysten taloushallinnosta.

“Ninan ammattitaito ja asiantuntemus palkkahallinnossa ja TES-asioissa on ollut korvaamaton apu. Nettipohjainen palkkajärjestelmä on tuonut lisäarvoa yhteistyöllemme ja myös sähköpostilla toimitettavat tilinauhat on mieluinen palvelu työntekijöille.”

- Kaisu Kivioja, CFO, Proventia Group Oy

“Head Balancessa kirjanpidollakin on kasvot – vastassa ei ole pelkkää puhelinvaihdetta ja sähköpostia. Siksi palvelu on aina erinomaista ja nopeaa.”

- Tommi Tuhkanen, Toimitusjohtaja, Ravintola Hugo

“Kulujen seuraaminen on helppoa, kun näen ne kirjanpidosta ihan laskutasolla. Reaaliaikainen taloudellinen tilanne on tarkistettavissa vaikka päivittäin, ajasta ja paikasta riippumatta. Ostolaskujen hyväksyntä on kätevää Fivaldissa ja hyväksynnän jälkeen tilitoimisto huolehtii kaikesta muusta. Head Balancelta saan todellisen avaimet käteen taloushallintopalvelun.”

- Matti Verkasalo, Toimitusjohtaja, Ceruus Oy

“Kun laskut on netissä, aikaa jää paperitöistä itse liiketoimintaan. Ei tarvitse itse huolehtia laskujen maksuista ja eräpäivistä, vaan siitä, että myyntiä tehdään ja projektit hoituu. En palaisi enää vanhaan laskumappisysteemiin.”

- Keijo Leppävuori, Toimitusjohtaja, Green Building Partners Oy