Uusi käyntiosoite
17.09.2019

Head Balancen toimisto on muuttanut uusiin tiloihin Lasaretinsaareen. Uusi käyntiosoitteemme on Kasarmintie 13D. Toimistomme sijaitsee rakennuksen 2.kerroksessa. Postiosoitteenamme säilyy edelleen PL 557, 90101 Oulu. 

Yhden miehen yrityksistä kansainväliseen konserniin

Erikokoiset asiakkaamme ovat varsin erilaisilta toimialoilta. Ravintola Uusi Seurahuone ja Petrellin Saluuna edustavat pienempiä ravintola-alan yrityksiä. Isompia teknologia-alan yrityksiä ovat esimerkiksi hyperspektraalikameroita kehittävä Specim Oy ja vihreään rakentamiseen keskittynyt Green Building Partners Oy. Konsernitasolla vastaamme Head Investin ja sen yritysten taloushallinnosta.

“Head Balancessa kirjanpidollakin on kasvot – vastassa ei ole pelkkää puhelinvaihdetta ja sähköpostia. Siksi palvelu on aina erinomaista ja nopeaa.”

- Tommi Tuhkanen, Toimitusjohtaja, Ravintola Uusi Seurahuone

“Ulkoistettu talousjohtaja täydentää johtoamme monen eri toimialan mukanaan tuomalla kokemuksella. Käytännössä CFO-palveluista vastaa Pekka. Hänen monipuolisella kokemuksella ja näkemyksellä on tärkeä paikka Specimin johtoryhmätyöskentelyssä. CFO-lisäpalveluilla peruskirjanpitoa voidaan hyödyntää ennusteiden ja skenaarioiden laatimisessa. Se on merkittävä apu liiketoiminnan ja rahoituksen suunnittelussa ja yritysjärjestelyissä. Palvelut otetaan käyttöön vain tarpeen mukaan joko pitkäaikaisena kumppanuutena tai yksittäisissä projekteissa. ”

- Georg Meissner, Toimitusjohtaja, Specim Oy

“Ninan ammattitaito ja asiantuntemus palkkahallinnossa ja TES-asioissa on ollut korvaamaton apu. Nettipohjainen palkkajärjestelmä on tuonut lisäarvoa yhteistyöllemme ja myös sähköpostilla toimitettavat tilinauhat on mieluinen palvelu työntekijöille.”

- Kaisu Kivioja, CFO, Proventia Group Oy

“Mukava ja helppo tapa hoitaa lakisääteiset asiat. Tarvittaessa Veera auttaa meitä myös yrityksen verosuunnittelussa ja muissa kiperissä tilanteissa.”

- Jaakko Karjalainen, Toimitusjohtaja, OP Jasto Oy

“Head Balancessa saamme joustavaa ja henkilökohtaista asiakaspalvelua. Arvostamme erityistä osaamista kansainvälisten konsernien kirjanpidosta.”

- Sinikka Fabritius, CFO, Ginolis Oy

“Kulujen seuraaminen on helppoa, kun näen ne kirjanpidosta ihan laskutasolla. Reaaliaikainen taloudellinen tilanne on tarkistettavissa vaikka päivittäin, ajasta ja paikasta riippumatta. Ostolaskujen hyväksyntä on kätevää Fivaldissa ja hyväksynnän jälkeen tilitoimisto huolehtii kaikesta muusta. Head Balancelta saan todellisen avaimet käteen taloushallintopalvelun.”

- Matti Verkasalo, Toimitusjohtaja, Ceruus Oy

“Kun laskut on netissä, aikaa jää paperitöistä itse liiketoimintaan. Ei tarvitse itse huolehtia laskujen maksuista ja eräpäivistä, vaan siitä, että myyntiä tehdään ja projektit hoituu. En palaisi enää vanhaan laskumappisysteemiin.”

- Keijo Leppävuori, Toimitusjohtaja, Green Building Partners Oy

“Olen aina yhteydessä samaan henkilöön. Silloin voin luottaa, että yhtiöni ja sen toiminta on osaavissa käsissä. Tarvittaessa he hoitavat konsernitilinpäätöksenkin.”

- Kari Tiainen, Toimitusjohtaja, Motorman Oy